Megerkeztunk! Minden siman ment, Lacko jol birta a repulest, a bangkoki etapon szinte azonnal elaludt, a reggelihez ebredt csak fel.
A Jumbo dugig volt, egy ures hely sem volt a gepen (kb.400 ember), mi egy sved kisgyerekes parral az egyik elso negyes sorban ultunk, aminek az az elonye, hogy mivel nincs elottunk ules, igy nem is tudjak hatradonteni, ezert a labunk elott a gyerkocok jot aludtak (kisebbeknek hoznak mozesszeru kisagyat) a pokrocokon. A mosdo is kozel volt a pelenkazoval, ez is jo volt.
Mi mar kevesbe aludtunk jol, de ez gyerek nelkul is igy lett volna. Nem valo rendes embernek a tizora utazas a turistaosztalyon:-)
A gepen egyebkent rengeteg gyerek volt, mind jol birta, legalabbis nagy uvoltest nem hallottam:-)
A landolas utan taxi es irany a szallas, amit a taxis nehezen talalt meg, merthogy a Lamphutree es a Rambuttri (szinten egy szalloda) nagyon hasonloan hangzik, annak ellenere, hogy leirva is latta:-)
Kis tusolas utan beultunk a barba es Lacko elfogyasztotta 2010 elso gorogdinnyeszeletet, Zoli az elso Singha sort, en pedig az elso gorogdinnyeshake-et:-)
Rovid akklimatizalodas a kornyeken, aztan vacsora es alvas. Vagyis legalabb megprobaltuk…8kor lefekudtunk aludni, Lacko szervezete nem adta fel, ragaszkodott az otthoni idozonahoz, es hajnalban fel2kor felebredt, es mivel elerte a villanykapcsolot, fel is kapcsolta a villanyokat.Aztan meg lekapcsolta. Aztan ujra fel. Es ez igy ment egy darabig, aztan feladtuk, hogy megunja es visszaalszik, helyette inkabb felhivtuk a nagyiekat, megreggeliztunk, konyvet olvastunk es ujra elaludtunk hajnali 4kor.
Kegyetlenek voltunk , mivel muszaj akklimatizalodni, ezert felkeltettuk reggelizni 9kor:-)
A delelotti setalas utan pedig mar nagyon ugyesen a bangkoki idozona szerinti deli almat alussza eppen, hogy kipihenje magat a delutani programra.

Author

4 hozzászólás

 1. Rövidnadrágban feszít Zoli itt meg rekord hideg lesz éjszaka.
  Már nem kérdés, hogy megéri a hosszú utazási idő és érdemes melegebb égtájra utazni.
  Várom a folytatást és rólad is egy lenge ruhás képet, csak hogy irigykedjek.
  Ági

 2. Jaj de jó, h máris írtál vmit.:-) Így nem akarlak majd állandóan hívogatni, mert tudatosítom, h nagyon messze vagytok:-))) Ma még 2* a telefon után nyúltam vmi apróság miatt:-)))

  Melegedjetek, mi nagyon fázunk:-)

  Andi

 3. Lackó profi kis világjáró! Szuper, hogy ilyen jól bírja! Hiába, volt kitől örökölnie! 🙂
  Érezzétek jól magatokat!!!

  Puszi!
  Dóri.

 4. Mi is olvassuk!

  Puszi Lackónak és nektek is.

  Nagyszülő1a

Write A Comment