Az utolsó nap! Még sétáltunk és nézelődtünk egyet a Khao San Road-on, és hogy el ne felejtsem, kipróbáltam a Fish massage-t!! Érdekes:-) Nagyon hülye érzés, amikor a kishalak rácuppannak az ember lábára, és csipkedik:-) Tizenöt percet fizettem, de fényképezkedéssel, lábszárítgatással sem tartott a kalandom tíz percnél tovább:-) Lackó is kipróbálta, de az ő lábát nem nagyon szerették, biztos az enyém koszosabb volt:-)

  

Még egy utolsó délutáni ajándékvásárlás, aztán csomagok összepakolása, és este nyolckor indulás a reptérre. A gépünk elvileg éjfélkor indult volna, de miután beszállítottak minket, egy órát vártunk a felszállásra. Lackó persze aludt azonnal, ahogy beszálltunk, mivel a reptéren kirohangálta magát.
Hazafelé nem volt olyan szerencsénk, mint az odaúton, mert a négyes ülés középső két ülését kaptuk, a gépen nem volt saját képernyő, és Lackó is úgy döntött, hogy inkább az ölemben alszik, mint a lábunk előtt. Így aztán én semmit sem aludtam, és marhára vártam már, hogy legalább a reggelit hozzák már, hogy történjen valami, azon kívül, hogy a gyerek lábát próbálom kivenni a szomszéd fickó derekából, és próbálom megőrizni a nyugalmamat, ami egyre kevéssé sikerült. Ráadásul a lábunk előtt a szőnyeg átázott a konyhából szivárgó víztől, amikor szóltunk (még felszállás után rögtön), akkor hoztak négy darab pokrócot, és leterítették a vizes padlóra, mintha teljesen normális volna egy KLM Boing 747-esen, hogy ázik a padlózat. Ettől eltekintve, eseménytelen út volt, az amszterdami reptér kárpótolt egy kicsit a kellemetlen utazásért. Volt három óránk a budapesti gép indulásáig, a reptéren pedig szerencsére volt játszóház csúszdákkal, ahol a kölykök elhancúroztak, mi pedig kicsit nézelődtünk az üzletekben és megnéztük a reptéri Rijks mini-múzeumot, ami igazán nagy ötlet a hollandoktól. Az amszterdami reptéren egyébként házasságot is lehet kötni:-)

Itthon a Mama és Papa vártak minket Ferihegyen, és nagy örömben voltak, hogy Lackó széles mosollyal fogadta őket! Mi pedig széles mosollyal gondoltunk a húslevesre és rántott húsra!

Author

Write A Comment