A bejegyzések fölött (szándékommal ellentétben alig látható betűkkel, de dolgozom rajta, hogy vastagabbak legyenek, csak a blogsablonba nem tudok egyszerűen belepiszkálni:-) létrehoztam pár oldalt, ahol a túrázással kapcsolatos információkat gyűjtögetem össze, ami szerintem hasznos lehet másnak is. 
Van könyvajánló, ahol a gyerekes-túrázós könyveket szedtem össze. Németül rengeteg könyv jelent már meg, csak azokat linkeltem be eddig, amiket olvastam is, de töltöm az érdekesekkel folyamatosan. Magyarul én kevés könyvvel találkoztam, küldjétek a címeket!
Éttermeknél azokat linkeltem be, amit kipróbáltunk, és ahol kifejezetten szerették a gyerekeket. Ahol szerették a gyereket, de rossz a kaja, az nincs a listában:-) Tehát ez egy teljesen szubjektív lista. 
A „gyerekszeretés” nem egyenlő az etetőszékkel és gyerekmenüvel. Jó példa az osztrák kisvendéglő, ahol ahogy beléptünk, kérés nélkül hozták a gyerekevőkészletet és két mesekönyvet, és van pelenkázó a mosdóban, anélkül, hogy agyonreklámoznák magukat, hogy ők bababarátok. És lehet, hogy nem is volt gyerekmenüjük (ami szerintem egyébként fölösleges is). Az etetőszék pedig már alapfelszerelés, az nem plusz pont. Ellenben a gyerekre mosolygó, gyerekkel beszélgető, földön mászó gyereket pofavágás nélkül átlépő pincérrel.
Ide is jöhetnek az ajánlók!
Túrafelszerelés kategóriában lesz a helye a hordozóknak, cipőknek, ruházatnak. Természetesen a gyerekekre gondolva. 
Hasznos honlapok minden, ami eszembe jut:)
És a gyűjtőoldalak, ahol rendszereztem a bejegyzéseket témák szerint. Mint pl. a Dél-balatoni kirándulások, ahol összegyűjtöttem, mihez lehet kezdeni a déli parton gyerekekkel, a fürdésen kívül.
Írjatok, szívesen veszem a hozzászólásokat és az ajánlásokat!
Author

1 Comment

Write A Comment