Az élet úgy hozta, hogy már egy hete Milánóban gyarapítom a kisgyerekes anyukák táborát, és ez így is marad előreláthatólag két éven keresztül.
A blog persze nem szűnik meg, csak picit átalakul:-) 
Természetesen továbbra is csak kirándulásokról, túrákról fog szólni, de most olasz, francia, svájci úti célokkal. Remélem, ezeket is szívesen olvassátok majd.
Viszont nagyon sok hazai kirándulást, túrát írogattam már össze magamnak, amiket most el kell halasztani. Ezért arra gondoltam, hogy a blogba „Ajánló” címen, írok egy-egy magyarországi ötletet, és majd írjátok  meg a megjegyzésekben, hogy érdemes-e elmenni, végigcsinálni, tetszett-e nektek az adott ajánlat.

Az első olasz kirándulásról hamarosan írok is, addig is
Ciao a tutti!

Jaj, és amit elfelejtettem, pedig fontos, a blog már a www.turakolyok.hu oldalon is elérhető!

Cathedral of Milan © Ullstein, Alinari
Forrás: innen
Author

3 hozzászólás

 1. Kíváncsian várom az élményeitekről szóló bejegyzéseket. Milánóról is írj kérlek, egy ott élő szemével, mert bár jártam ott, a kulisszák mögé te fogsz belátni majd. Vajon ott hogyan mennek a dolgok.

  A Dóm tetején nemrég a családdal sétáltunk..te meg minden nap láthatod ha akarod. Irígylésre méltó!

  Nagy ölelés!

  Ági

 2. Már az itthoni kirándulásaitokról is örömmel olvastam és nagyon tetszenek az alapos leírásaid/fotok/terkepek. Sokszor jártunk azonos tájakon, DE most leszek igazán lelkes olvasód, mert gondolom olyan helyekre jutsz majd el, amelyekről álmodozom 🙂
  Szóval fantasztikus hónapokat és éveket kívánok nektek, és nagy lelkesedéssel böngészem tovább a beszámolóidat! üdv, A

Write A Comment