Reggel 7.30kor indultunk Koh Phi Phi kikotojebe gyalogosan, a csomagjanikat a hotel emberei tolták egy kezikocsin, aminek a kozepen Lacko kurjongatott.
A kikotoben hihetetlen forgalom volt mar ebben a hajnali oraban is. Rengeteg ember jott-ment, csomagokat toltak, rakodtak, es minden rendben zajlott, pedig igazan fejetlennek tunt minden:-)
Beszallas elott meg a jegyet csekkoltatni kell a turista irodaban, ahol kapunk egy kis matricat, hogy mi Koh Ngai-ra utazunk, mert a hajo Koh Lipe-re megy, es igy regisztraljak az utasokat. A hajora feldobaljuk a csomagokat, aztan magunkat is, mert nincs rampa, amin atmennenk, hanem csak atlepunk a molorol a ringatozo hajora:-)
Problemamentes utazassal, kb. 3,5 ora mulva kikotunk Koh Ngai-on, ami egy gyonyoru , pici sziget. Helyi lakossag nincs is, csak a szallodak, ha jol szamoltam abbol is kb.10 db. A sziget keleti fele egy hosszu, szep, homokos part, itt vannak a hotelek is. Mi a Coco Cottage-ba foglaltunk szallast, es jol valsztottunk! Kisgyerekkel is idealis, de mindenkinek, aki pihenni szeretne, es nem hianyzik neki par napig a nyuzsges. Az egesz szigeten nyugalom van, annyira, hogy tapintani lehet. Nagyon jo erzes:-) Persze, emiatt is jottunk ide, direkt igy kerestem szigetet.  Ahogy megerkeztunk, ebedeltunk es aludtunk mindharman ket orat:-)

   

Lackot persze maris szetszedte a szemelyzet, egymas kezebe adogatjak:) Van tobb kisgyerek is a resortban, ugyhogy lesz homokozotars, mert Zsofiek nincsenek most velunk, ok Phuketre mentek. A nagy barátság Paulinával, egy német kislánnyal kötettet, akiket majd meglátogatunk otthon a nyáron:-)

A helyi gyerekekkel is megtörtént  az ismerkedés, egy fürdés erejéig mindenképp.-)

  
Négy napot töltöttünk a szigeten, nagyon jó volt, gyakorlatilag semmit sem csináltunk, csak pihentünk, ettünk és sétáltunk a parton, snoriztunk a partról elérhető koralloknál, és néztük, ahogy Lackó kimeregeti a homokozólapáttal a vizet a tengerből:-)

  

A szigeten nagyon sok kisgyerek volt, és beszélgetve a szüleikkel, kiderült, hogy természetesen hozzánk hasonlóan előzőleg már ők is voltak Thaiföldön a gyerkőc nélkül, és egyértelmű volt, hogy hozzák a gyerkőcöt is, amint lehet:-) Ez az „amint lehet” elég változó volt, mert volt 4 hónapos baba is, és tízéves kisgyerkőc is. De mindeki nagyon jól érezte magát.-)

   

Author

Write A Comment